Vantaan Sampo Ry

• Suomen pienin suurseura

Harjoituksissa harjoitellaan ja kilpailuissa mitataan sen hetkinen osaaminen. Sen jälkeen palataan harjoittelemaan ja korjaamaan kilpailuissa havaittuja puutteita. Aktiivinen kilpailutoiminta on koko painin ydin. Painin harrastaminen sekä lajissa kilpailu edellyttää Suomen Painiliiton myöntämää painilisenssiä ja voimassaolevaa vakuutusta. Lisenssit on hankittavissa vakuutuksellisina tai ilman vakuutusta. Pidä huolta, että lapsesi ja/tai itsesi vakuutukset ja lisenssit ovat ajantasalla. Seura suosittelee hankkimaan suoraan kilpailulisenssin. Lisenssi hankitaan ja maksetaan Suomisport palvelussa. Painliiton sivuilta näet lisenssien hinnat sekä ohjeet niiden hankkimisesta.

Kilpailutoiminta:

Kansalliset painikilpailut ovat yksipäiväisiä tapahtumia, jotka aloitetaan punnituksella noin klo 09-10. Varsinaiset kilpailut alkavat yleensä puolelta päivin ja kilpailut päättyvät klo 18.00 mennessä. Kilpailuihin osallistuvalla painijalla tulee olla kahdet painitrikoot (sininen ja punainen kulma) sekä seuran virallinen edustusasu, joka on minissään t-paita. Seuran varusteita voi tilata verkkokaupasta suoraan kotiin tai ostaa käytettynä muilta harrastajilta. Aloittelevat painikoululaiset osallistuvat Symppis- ja Tähtipaineihin, seuran omiin kilpailuihin ja valmentajan suosituksesta muihin kilpailuihin.

Aloittelijoille suunnatut alueelliset kilpailut mm. Tähtipainit ja Symppis-painit ovat lyhyempiä tilaisuuksia, joissa ei tarvita vielä virallisia painivarusteita. Näissä kilpailuissa tehdään tason mukaisia sarjoja ja jokainen osallistuja palkitaan. Aloittelijoiden kilpailut kestävät 1-4 tuntia ja niillä rakennetaan tarvittava kisarutiini ennen varsinaisiin kilpailuhin osallistumista. Valmentaja(t) ovat paikalla kilpailuissa valmentamassa, huoltajina sekä seuraamassa painijoiden kehitystä.

Tähti- ja Symppis-paineihin ilmoittaudutaan itse ja osallistumismaksu maksetaan itse kisapaikalla. Muihin kilpailuihin ilmoittautumisesta vastaa seura. Kauden pääkilpailut nimetään aina kisakalenteriin. Seura maksaa osallistumismaksun, mutta valmentajat päättävät osallistujat kisoihin. Omakustanteisesti saa kilpailla kilpailukalenterin ulkopuolisissa kilpailuissa.

Nassikoiden ja aloittelevien Painikoululaisten kilpailut kevätkaudella 2024:

TÄHTIPAINIT:

Pe 19.1.2024  URHEA, Mäkelänkatu 47 / HPM
Pe 1.3.2024 URHEA, Mäkelänkatu 47 / HPM
Pe 5.4.2024 URHEA, Mäkelänkatu 47 / HPM
Pe 17.5.2024 URHEA, Mäkelänkatu 47 / HPM

SYMPPISPAINIT:

SYMPPIS PAINIT KEVAT 2024

Kisaryhmän kilpailut löydät Painiliiton tapahtumakalenterista!

LISENSSIT

Painia harrastavalla tulee olla voimassaoleva Painiliiton lisenssi. Aloitteleva harrastaja voi hankkia harrastajalisenssin, mutta seura suosittelee hankkimaan suoraan kilpailulisenssin. Lisenssin ostamisen yhteydessä tapaturmavakuutuksen hankkiminen on vaivatonta sekä edullista. Yleensä kilpailuihin osallistumisen ehtona on myös voimassaoleva kilpailulisenssi, joten painin täysimääräinen harrastaminen vaatii sitä. Vuoden 2024 lisenssit on hankittavissa 1.1.2024 alkaen SuomiSportista. Tarvittavat tiedot lisensseistä löydät Painiliiton sivuilta: https://www.painiliitto.fi/lisenssien-hinnat-v-2024/ 

SUOMALAISEN PAININ, PAINISEUROJEN JA PAINILIITON ELINVOIMAISUUDEN KANNALTA ON VÄLTTÖMÄTÖNTÄ, ETTÄ KAIKKI SEURATOIMINNASSA MUKANA OLEVAT HARRASTAJAT, KILPAILIJAT, VALMENTAJAT, TUOMARIT, OTTELUJÄRJESTÄJÄT, OHJAAJAT JA MUUT SEURATOIMIJAT REKISTERÖITYVÄT LISENSSIJÄRJESTELMÄÄN.

Ilmoittaudu mukaan!

Syyskausi käynnistyy 13.8.2024. Uudet harrastajat ovat tervetulleita Vantaan Sammon iloiseen painiperheeseen. Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet täältä. Mukaan tarvitset urheiluvaatteet, paini- tai sisäkengät, juomapullon sekä reipasta mieltä! Kausimaksu on alle 10-vuotiailta erittäin maltillinen 150 € / kausi. Nähdään molskilla!

 

Vantaan Sampo Ry, Rajatorpantie 27, 00390 Vantaa
Copyright © 2024 Vantaan Sampo Ry

Sivun suunnittelu ja toteutus Isoweli