Vantaan Sampo Ry

• Suomen pienin suurseura

Uudenmaan alueen aloitteleville painijoille on runsaasti killpailumahdollisuuksia, Kevätkaudella 2024 järjestetään neljät Symppispainit ja neljät Tähtipainit. Kilpailukauden huipentuma on 11.5.2024 Vantaalla järjestettävät kotikisat, jossa kevätkauden aikana kertyneitä painitaitoja pääsee ulosmittaamaan oikeissa ikäkausikilpailuissa.

Näin osallistut kilpailuihin:

Paikallisiin aloittelijakilpailuihin harrastajan vanhempi ilmoittaa ja maksaa lapsensa itse. Tähtipainien ilmoittautumislinkki aktivoituu kisaviikolla ja ilmoittautuminen päättyy kyseisen viikon keskiviikkona klo 20.00. Symppispaineihin ilmoittaudutaan sähköpostilla. Minimitieto ilmoittautumisessa on painijan nimi, syntymävuosi, alustava paino sekä edustettava seura (Erkki Esimerkki, s.2015, 30kg, Vantaan Sampo). Jokaisesta kilpailutapahtumasta tulee järjestävältä seuralta oma kutsu. Harjoituksissa kerrotaan valmentajalle osallistumisesta, jolta saa tarvittavat tiedot. Valmentajat ovat paikalla itse kilpailutilanteessa tukemassa nuorta urheilijaa.

Lisenssit ja vakuutukset:

Tähti- ja Symppispaineihin osanottajilla oltava voimassaoleva painilisenssi (harrastajalisenssi riittää), sekä tapaturmavakuutus. Vakuutus voi olla oma tai Painiliiton kautta lisenssin yhteydessä hankittu. Lisensseistä löytyy lisätietoja painiliiton sivuiltapainiliiton sivuilta. Seura suosittelelee suoraan kilpailulisenssin hankkimista. Tämä mahdollistaa taitojen karttuessa muihin kilpailuihin osallistumisen ja se tarvitaan viimeistään 11.5.2024 kotikisoissa. Lisenssi hankitaan koko kalenterivuodeksi kerralla.

Osallistumisrajoitteet Symppispaineihin:

Pääasiallinen kohderyhmä symppispaineille on aloittelijat. Painiliiton kalenterikilpailuissa ei ole enää erillisiä aloittelijasarjoja, joten symppisten merkitys kilpailuihin tutustumiseen on entistä suurempi. Alaikäraja on 2019 ja myöhemmin syntyneet ( 6v. ). Seuravalmentajat karsivat pois jo ikäkausikilpailuihin pystyvät, sekä niissä menestyneet. Useita symppiskilpailuja voittaneiden painijoiden kohdalla on syytä harkita osallistumisen rajoittamista. Symppispaineihin eivät saa osallistua painijat jotka ovat osallistuneet SM-kisoihin tai sijoittuneet KLL-kisoissa kuuden parhaan joukkoon tai Tallinn Open -kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. Ottelujärjestäjä osallistuu tarvittaessa päätöksentekoon, onko kilpailijalla osallistumisoikeus.

Osallistumisrajoitteet Tähtipaineihin:

Tähtipainiura huipentuu Tähtipainimestaruusmitaliin, jonka saa saavutettua 35 pistettä. Sen jälkeen on aika siirtyä muihin kilpailuihin. Sarjat muodostetaan aina kokemustason mukaan eli muita osallistumisrajoitteita ei ole.

Kevätkauden 2024 kilpailupäivämäärät Nassikoille ja Painikoululaisille:

19.1 Tähtipainit, Helsinki
20.1 Symppispainit, Nummela
10.2 Symppispainit. Lohja
1.3 Tähtipainit, Helsinki
16.3 Symppispainit. Hyvinkää
5.4 Tähtipainit, Helsinki
20.4 Symppispainit. Helsinki

11.5. Ikäkausikilpailut, Vantaa

VaSa kisaryhma2023

Tähti- ja Symppispainit antavat hyvän pohjat myöhemmälle kilpauralle. Harjoituksissa harjoitellaan ja kilpailuissa mitataan sen hetkinen osaaminen. Sen jälkeen palataan harjoittelemaan ja korjaamaan kilpailuissa havaittuja puutteita. Aktiivinen kilpailutoiminta on koko painin ydin.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Syyskausi käynnistyy 13.8.2024. Uudet harrastajat ovat tervetulleita Vantaan Sammon iloiseen painiperheeseen. Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet täältä. Mukaan tarvitset urheiluvaatteet, paini- tai sisäkengät, juomapullon sekä reipasta mieltä! Kausimaksu on alle 10-vuotiailta erittäin maltillinen 150 € / kausi. Nähdään molskilla!

 

Vantaan Sampo Ry, Rajatorpantie 27, 00390 Vantaa
Copyright © 2024 Vantaan Sampo Ry

Sivun suunnittelu ja toteutus Isoweli